java4

 

Na konferenci JavaSi se vsako leto trudimo pokazati najnovejše trende in novosti Java ekosistema. Uspešnega koncepta preteklih let tudi letos ne bomo spreminjali.

Zelo uspešna lanskoletna konferenca JavaSi, ki je bila prvič dvodnevna in na obali, kliče po ponovitvi. Zato se znova odpravljamo v Portorož na dvodnevno intenzivno dozo informacij iz sveta Jave in živahne diskusije s kolegi razvijalci.

Letošnji JavaSi bo prvi dan znova postregel s predavanji v več stezah in drugi dan z več zanimivimi delavnicami, kjer si boste lahko 'zamazali prste' prvoosebno okušajoč dobrote novih tehnologij. Teme, ki jih bomo pokrili, sledijo trendom in so zelo aktualne - mikrostoritve, Java EE 8, JDK 9, Spring, ter pričevanja razvijalcev iz resničnega sveta. Vse skupaj pod vplivom megatrenda - prehoda v oblak in začinjeno z oblačnimi (dejansko razsvetljujočimi :) tehnologijami.

Zasedba tujih predavateljev bo močna, zelo zanimivi pa bodo tudi strokovnjaki iz tehnološko naprednih in prodornih slovenskih podjetij (splača se preleteti seznam predavanj). Ne spreglejte tudi torkovih delavnic - workshops, kjer so vam na voljo še bolj poglobljena znanja.

 

Konferenca JavaSi'17 bo potekala v kongresnem centru Portus hotelov LifeClass v Portorožu.

Vabljeni!