OTN EMEA Tour – Ljubljana, torek, 23. maj 2017

23. maja 2017 bomo gostili etapo Oracle Technology Network (OTN) EMEA Tour 2017. To je enodnevni dogodek za katerega se potegujejo društva Oracle uporabnikov v EMEA regiji, letos je ta čast doletela naše, slovensko društvo. Začetki EMEA Tour-a segajo v leto 2014. Do sedaj so se podobni dogodki izvedli v mestih kot so npr. Lizbona, Tel Aviv, Amman, Johannesburg, Dubai, Rijhad, Milan, Düsseldorf, Baku in Bukarešta. Letos se bodo temu seznamu pridružili še Ljubljana, Helsinki in Madrid.

Uradna stran OTN EMEA Tour dogodka: http://otnemea.com/

 

Predavatelji

Predavatelji na letošnjem OTN EMEA Touru v Ljubljani so priznani strokovnjaki, večinoma Oracle ACE in ACED, nekateri tudi člani OakTable networka, katerih primarno področje je delo z Oraclovimi tehnologijami. Na dogodku bodo prikazana zadnja dognanja uporabe Oraclovih tehnologij v svetu, kot tudi prikaz rezultatov njihovih samostojnih raziskav. Dodana vrednost je, da se bomo s predavatelji lahko pogovarjali in s tem razčistili naša vprašanja in nejasnosti.

Tematike

Na dogodku bodo prikazana zadnja dognanja uporabe Oraclovih tehnologij v svetu, kot tudi prikaz rezultatov njihovih samostojnih raziskav. Predavatelji bodo pokrivali vsebinska področja DBA, BI in Cloud, zato je dogodek zanimiv in uporaben za vse tiste, ki se ukvarjamo z enim ali več od navedenih področij:

  • Bjoern Rost (Oracle ACE Director) 
  • Frank Dernoncourt
  • Gurcan Orhan (Oracle ACE Director)

Glede na veliko zanimanje društev v regiji za gostovanje tega dogodka, verjetno ponovitve pri nas prav kmalu ne bo. Zato dogodka tudi iz tega vidika ne gre zamuditi! Oglejte si pester urnik!

Lokacija

Dogodek OTN Emea Tour bo potekal v Kongresnem centru hotela Austria Trend, Dunajska cesta 154, Ljubljana, od 9:00 do 17:00 ure.

Kotizacija in prijave

Kotizacija za dogodek ob upoštevanem 10% popustu za zgodnje prijave do vključno 15.5.2017 je 179,10€ brez ddv (218,50 z DDV). Za člane društva SIOUG je na voljo dodatni 10% popust in kotizacija za zgodnjo prijavo za člane društva SIOUG je 159,20€ brez DDV (194,22€ z DDV). Polna kotizacija za prijave po 15.5.2017 je 199,00€ brez DDV (242,78€ z DDV).

V kotizacijo je vključena udeležba na dogodku, osvežitve med odmori, kosilo in parkirišče v Parkirni hiši Smelt WTC. Za več kot pet udeležencev iz istega podjetja vam priznamo še dodatni, 5% popust. Vsi popusti se seštevajo.

 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije smo vam na voljo - Jure Bratina (jure.bratina@sioug.si, 031-340-078) in Janez Zaletel (janez.zaletel@sioug.si, 041-773-101).

 

 


Pester urnik na OTN EMEA Tour 2017.

Urnik

 


Ljubljana, torek, 23. maj 2017, v hotelu Austria Trend.