Flyer SLO

 Torek, 4. februar 2020, ob 15:00h
SODO d.o.o., Minařikova ulica 5, Maribor


Že kar nekaj je minilo od zadnjega in zdaj je spet čas, da vas povabimo na APEX Meetup. Kot že kar nekajkrat do sedaj, bo tudi tokrat Meetup gostilo podjetje SODO. Sam dogodek bo izveden v so-organizaciji društa SIOUG ter podjetij Oracle Slovenija, SODO in THE RIGHT THING Solutions.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite 4. februarja na sedežu podjetja SODO (Minařikova ulica 5, 2000 Maribor). Poskrbljeno bo za dobro družbo, hrane in pijače ne bo manjkalo, pa tudi kaj novega se bo dalo izvedeti. Tako smo v goste povabili Marka Goričkega iz podjetja BiLog, ki bo predaval na temo APEX Exporta, Aleš Kravos in Andrej Grlica iz podjetja THE RIGHT THING Solutions pa bosta pripravila kviz na temo »APEX dobre in slabe prakse«. Še posebej veseli pa smo da bo z nami tudi Patrick Wolf (Oracle Avstrija), ki nam bo pokazal malo tega kar lahko pričakujemo v verziji 20.1. Ker pa Meetup po tako dolgem premoru ne sme biti čisto običajen Meetup, smo medse povabili še prav posebnega gosta. Z enournim predavanjem se nam bo pridružil Sašo Čotar in njegovi VELIKI ptičji pajki. Sašo Čotar se že več let profesionalno ukvarja s pajki in je velik strokovnjak na tem področju. Za pokušino si lahko ogledate članek na bled.tv. Da pa ne bi izgubljali udeležencev Meetup-a zaradi bojazni pred pajki, vam zagotavljamo da boste od tu odšli brez strahu in s čisto drugačnim pogledom na ta zanimiva bitja.

AGENDA

Predviden je sledeč urnik srečanja:

14:30 - 15:00         

Zbiranje udeležencev

 

15:00 - 15:15

Pozdrav organizatorjev

Marjan Rak, SODO

Julij Božič, Oracle Slovenija

Aljaž Mali, THE RIGHT THING Solutions

15:15 - 16:00

apex_export

Marko Gorički, BiLog

16:00 - 16:30

Kviz: APEX dobre in slabe prakse    

Andrej Grlica, THE RIGHT THING Solutions

Aleš Kravos, THE RIGHT THING Solutions

16:30 - 16:45

APEX 20.1 Sneak Preview

Patrick Wolf, Oracle Avstrija

16:45 - 17:45

Ti čudoviti pajki

Sašo Čotar

17:45 - 

Druženje

 

 

Na brezplačen dogodek se lahko prijavite na tej povezavi. Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se prijavite najkasneje do ponedeljka, 3. februarja.

Se vidimo v Mariboru! 

Dodatne informacije

V primeru dodatnih vprašanj sva vam na voljo aljaz.mali@right-thing.solutions (070 870 979) ali janez.zaletel@sioug.si (041-773-101).